Roland en Wilma gaan stoppen – Huisartsenpraktijk Voordorp – Utrecht
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Voordorp
R.A. Kartinistraat 40 3573 XC
Utrecht

Terug naar overzicht

Roland en Wilma gaan stoppen

Huisartsenpraktijk Voordorp bestaat dit jaar 27 jaar. De eerste 2 jaar nog in een woonhuis in de Simon Bolivarstraat, en daarna op de bekende plek in de Kartinistraat.

Al die tijd hebben wij (Roland en Wilma) onze best gedaan de inwoners van Voordorp zo goed mogelijk medische zorg te bieden en hulp te verlenen bij de meest uiteenlopende problemen.

Maar nu is het voor ons tijd geworden om te stoppen. Per 1 juli 2022.

Dat was voor ons geen gemakkelijke beslissing, en we hebben er dan ook lang over nagedacht. Velen van u kennen we immers goed en soms hebben we samen veel meegemaakt.

Dat we nu toch stoppen heeft meerdere redenen. In de loop van de jaren werden er steeds meer eisen aan de huisarts gesteld door verzekeraars, overheid en ziekenhuizen. Het is ons echt te veel geworden.

Daarnaast speelt ook onze eigen gezondheid een rol.

Maar de praktijk sluit niet zijn deuren! We hebben een ervaren opvolger gevonden waar wij alle vertrouwen in hebben: Marike Vos. Zij zal zich binnenkort zelf aan u voorstellen.

De u bekende dokters Marion en Savannah blijven voorlopig ook gewoon werken in de praktijk, net als assistente Esther en beide psychologen Elly en Maria.

Maar er zullen zeker dingen anders worden dan u gewend was.

Ook voor ons zal het wennen worden. Voor mij is het geen pensioen, ik blijf nog werken voor het Expertisecentrum Euthanasie. Wilma wil na 43 jaar werken eerst even niets doen.

En aangezien we wel in Voordorp blijven wonen zullen we elkaar ongetwijfeld nog wel eens tegen komen.

Wij hopen dat u zich thuis zult voelen in de nieuwe praktijk en wensen u nog vele jaren een goede gezondheid toe.

Het ga u goed!

Roland en Wilma

Publicatiedatum: 20-10-2021